Lianette Granadon tiiviskurssit 25.3!


AINUTLAATUISET TIIVISKURSSIT SUOMEN SALSASTUDIOISSA VIERAILEVAN TANSSIOPETTAJAN LIANETTE GRANADON OHJAUKSESSA Helsingissä sunnuntaina 25.03.2018.

Kevään 2018 vieraileva huippuopettaja on kuubalainen ammattitanssija ja tanssinopettaja Lianette Granados. Tämän upean naisen tiiviskursseja voi ilolla suositella, sillä hän on paitsi huikea tanssija, myös erinomainen opettaja. Lianette on opiskellut yhdessä Ransesin kanssa ja opettaa jatkuvasti kursseja ympäri maailmaa niin festivaaleilla kuin tiiviskursseillakin. 
Kolmatta kertaa Suomessa vieraileva Lianette veti edellisellä kerralla salit täyteen, nyt hän on meillä 
SalsaStudio Helsingissä sunnuntaina 25.03. HUOM! Kurssit on tarkoitettu jo tanssineille.

klo 12 – 14 Ladies Styling 
Tunnit on naisille suunnattu ja niillä harjoitellaan naisten käsien ja vartalonkäyttöä kuubalaisessa salsassa sekä opetellaan miten tanssia voi maustaa naisellisemmaksi. Tunneilla käydään läpi tekniikkaa ja tehdään koreografioita.

Klo 14 – 16 Salsa Mix
Tunneilla tanssitaan salsaa, sekoittaen siihen muita lattareita mm. reggaetonia, cha chata, rumbaa jne. Tunneilla opetellaan lyhyitä koreografioita, mutta pääpainona on nauttia salsasta maustettuna muilla lajeilla. 

Hinnat: 
(2 h): 35 € 
(4 h): 65 € 

Nyt ei todellakaan kannata missata tätä ainutlaatuista tilaisuutta tanssia Lianetten ohjauksessa!

Sitovat ilmoittautumiset tiiviskursseille: www.salsastudio.fi (-> ilmoittautumiset –> tiiviskurssit), MUISTA REKISTERÖITYÄ ENSIN JA ILMOITTAUTUA AJOISSA, jotta mahdut näille ennen kokemattomille tiiviskursseille!