Ajankohtaista

FIESTA LATINA lauantaina 6.4.2024 klo:19-22!

Fiesta Latina Kuopion SalsaStudiolla lauantaina 6.4.2024 klo:19-22! Tule viettämään tanssintäyteinen huhtikuinen lauantai-ilta iloisessa lattaritunnelmassa! Illan aikana vapaata tanssia ja pieniä ohjattuja tanssituokioita. Musiikista vastaa Dj Barbaro soittaen...

lue lisää
Latinalais-karibilaisiin tansseihin erikoistunut tanssikoulu SalsaStudio toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kuumiin karibialaisiin rytmeihin. Tarjontaamme kuuluvat mm. salsa, reggaeton, dancehall, bachata, parisalsa sekä monta muuta koukuttavaa tanssilajia. Tunteja on tarjolla niin edistyneille tanssijoille kuin aivan aloittelijoillekin.

Monipuolisesta tuntitarjonnastamme löytyy tunteja niin rentoon hauskanpitoon ja kunnon kohottamiseen, kuin tavoitteellisempaan tanssin liikekielen opiskeluun. Valikoimastamme löytyy niin soolo- kuin paritanssituntejakin. Mukaan et tarvitse omaa paria, riittää, että tuot itsesi. Tanssituntiemme tavoitteena on tarjota ensisijaisesti hyvää mieltä sekä monipuolista tanssin opetusta sekä tanssiliikunnan mahdollisuuksia ammattilaisopettajiemme ja -ohjaajiemme johdolla. Ovemme ovat avoinna kaikille tanssista kiinnostuneille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. Tanssiharrastuksen voit aloittaa milloin tahansa!

Tarjontaamme kuuluu myös runsaasti tiiviskursseja sekä mahdollisuus yksityisopetukseen. Lisäksi voit tilata kauttamme laadukkaat tanssiesitykset erilaisiin tilaisuuksiin tai julkisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös polttaritanssitunteja, työpaikkaliikuntaa sekä opetusta erillisille tilausryhmille. Ammattitaitoisesta opettajajoukostamme löytyy myös ansioituneita koreografeja, joiden kanssa voidaan toteuttaa koreografiat niin häätansseihin, kesäteattereihin, kuin suurempiinkin produktioihin.

Tanssistudiomme sijaitsee aivan Kuopion keskustassa Väinölänniemen kupeessa hyvien parkkipaikkojen läheisyydessä.

 

 

 

 

Sijainti

Tanssikoulu SalsaStudio Kuopio
Vuorikatu 3,70100 Kuopio

Ota yhteyttä

044 2400952
kuopio@salsastudio.fi

Katso esittelyvideomme

https://youtu.be/LdVCdJhuAzQ

Salsastudio somessa

FIESTA LATINA lauantaina 6.4.2024 klo:19-22!

Fiesta Latina Kuopion SalsaStudiolla lauantaina 6.4.2024 klo:19-22! Tule viettämään tanssintäyteinen huhtikuinen lauantai-ilta iloisessa lattaritunnelmassa! Illan aikana vapaata tanssia ja pieniä ohjattuja tanssituokioita. Musiikista vastaa Dj Barbaro soittaen...

lue lisää

Mitä meistä sanotaan

“SalsaStudion rento ja lämmin tunnelma vie täysin mukaansa. Olen käynyt Salsastudiolla useita vuosia ja edelleen jokainen tunti opin jotain uutta. Tästä pitävät huolen ammattitaitoiset opettajat. Tunneilla jokainen oppilas otetaan huomioon taitotasosta riipumatta. Täällä unohtuvat myös työkiireet ja arjen murheet pienistä kolotuksista puhumattakaan. Käymällä Salsastudiolla jaksan puurtaa arjessa ja kroppa pysyy kunnossa.”
Ruut, 57 v.

“Salsa Studiosta on vuosien saatossa tullut kuin toinen koti. Täällä viihdyn useimmat arki-illat tanssien Salsalta saatujen ystävien kanssa. Takuuvarmaa laatuopetetusta todella monipuolisesti eri lajeissa ja rento tunnelma!”
Tiia, 25 v.

“Olen käynyt Studiolla eri opettajien tunneilla ja aikuisena naisena tuntenut olevani iloisesti tervetullut myös tunneille, jotka ovat nuorison suosikkeja. Näytöksissä ja tunneilla oppilaat kannustavat toisiaan kädet punaisina! SalsaStudion yhteishenki on aivan erityinen.”
Pia-Maria, 49 v.

Valmiina tanssiin?